Αγόρασε τώρα το ποδήλατο σου με online χρηματοδότηση μέσω της Τράπεζας Πειραιώς έως 7.000 ευρώ. Εξαιρούνται τα μεταχειρισμένα προϊόντα.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για την επιχείρηση TΣΟΥΜΑΣ ΔΑΝΙΗΛ με διακριτικό τίτλο «ΕLECTRIC REV» ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα .
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που η εταιρεία συλλέγει για εσάς, πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά . Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε την αποδοχή σας για τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης ή/και την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση . Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.electricrev.gr προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές .

1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

1 .1 . Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία εταιρείας . Συλλέγουμε τα ονόματα (όνομα, επώνυμο), τις επωνυμίες των πελατών μας και τα ονόματα των προσώπων επικοινωνίας των πελατών μας όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και στις προωθητικές μας ενέργειες .
1 .2 . Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) . Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας και των προσώπων επικοινωνίας των πελατών μας όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή όταν κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και στις προωθητικές μας ενέργειες .
1 .3 . Λοιπά στοιχεία επικοινωνίας . Συλλέγουμε λοιπά στοιχεία επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα τον αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου των πελατών μας ή των υπευθύνων επικοινωνίας των πελατών μας, για να παρέχουμε καλύτερα και ταχύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να τους ενημερώνουμε για τις προσφορές και τις προωθητικές μας ενέργειες .
1 .4 . Στοιχεία τιμολόγησης . Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα το όνομα, το επώνυμο, την ταχυδρομική διεύθυνση και το ΤΚ, τον αριθμό τηλεφώνου, και σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου την επωνυμία εταιρείας, το ΑΦΜ και Δ .Ο .Υ και διεύθυνσης της έδρας της .
1 .5 . Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας με το να μη συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν .

2. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2 .1 . Μέσω εγγραφής, ερευνών και άλλων διαδικτυακών τρόπων που ενδέχεται να διαχειρίζονται από τρίτες εταιρείες για λογαριασμό της ΕLECTRIC REV
2 .2 . Ως μέρος της διαδικασίας πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών μας
2 .3 . Κατά τη διαδικασία ενημέρωσης και διατήρησης των στοιχείων του πελατολογίου μας
2 .4 . Από αυτοματοποιημένα μέσα όπως εταιρικές ιστοσελίδες, επικοινωνία μέσω e-mail, viber και sms
2 .5 . Μέσω κινητών εφαρμογών (mobile app)
2 .6 . Μέσω του ενδιαφέροντος σας σε διαφημίσεις της εταιρείας μας σε ιστοσελίδες τρίτων.

3. Πώς χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δομένα;

Η ΕLECTRIC REV χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας για:

• Τιμολόγηση Προϊόντων και επιστροφές αυτών
• Ενημέρωση σας για σημαντικά θέματα που αφορούν την επιχείρηση μας
• Ενημέρωση σας για προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, προωθητικές ενέργειες (γενικές και προσωποποιημένες για εσάς), εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, δοκιμές που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν.
• Η ΕLECTRIC REV δε θα πουλήσει / παραχωρήσει τα δεδομένα σας σε καμία άλλη μη πιστοποιημένη εταιρεία για κανένα λόγο, εκτός από νομικές ή φορολογικές αξιώσεις κρατικών ή άλλων φορέων.
• Τα στοιχεία που συλλέγονται είναι αποκλειστικά για την ορθή λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών και έχει πρόσβαση μόνο ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος. Δηλώνουμε ρητά ότι σε καμία περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών δεν μοιράζονται, πωλούνται ή ενοικιάζονται σε τρίτους.

4. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων 4 .1 . Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας προς εσάς, βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση προσφοράς , παραγγελίας, σύμβασης ή -κατόπιν αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση των παραπάνω ενεργειών.
4 .2 . Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας .
4..3. . Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία .

5. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

5 .1 . Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική μας σχέση . Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των καταναλωτών μας για τουλάχιστον δεκαπέντε (15) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές .
5 .2 . Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters (ή/και στις προωθητικές μας ενέργειες) μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters ή/και προωθητικό υλικό .
5 .3 . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού και για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο 2105128033.

6. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια . Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους . Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση . Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες σε εσάς . Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων . Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

• κρυπτογράφηση σε αντίγραφα ασφαλείας•
• ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παραβίασης ασφαλείας
• χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε αίθουσες με περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους
• χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη
• υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους
• πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής «need-to-know» .

7. Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας . Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα . Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς . Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται σε μία ή περισσότερες βάσεις δεδομένων που φιλοξενούνται από τρίτους που είναι εγκατεστημένοι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Αυτοί οι τρίτοι δεν χρησιμοποιούν ούτε έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέρα από την αποθήκευση και την ανάκτηση στο cloud.

Τα στοιχεία μπορεί να δοθούν μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή της υπηρεσίας όπως:
• Εταιρείες Courier.
• Μεταφορικές Εταιρείες.
• Τράπεζα για Online πληρωμή.

8. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία επεξεργαζόμαστε . Επιπλέον, έχετε τα εξής δικαιώματα:

8 .1 . Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) των προσωπικών σας δεδομένων .
8 .2 . Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας ή εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων .
8 .3 . Δικαίωμα (υπό προϋποθέσεις) να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού .
8 .4 .Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας . Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www .dpa .gr/) .

9. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας email στο info @ electricrev.gr

11. Cookies του προγράμματος περιήγησης στο Web

Ta cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν ποσότητες πληροφοριών οι οποίες αποθηκεύονται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να σταλούν πίσω στον ιστότοπο σε κάθε επόμενη επίσκεψη.
Ta cookies διευκολύνουν την περιήγησή σας στον ιστότοπο, χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους και γενικά βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα χρήσεως της ιστοσελίδας .Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ρυθμίσει το web browser ώστε να αρνείται τα cookies, ή να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλονται cookies. Αν το κάνετε αυτό, σημειώστε ότι ορισμένα τμήματα της Ιστοσελίδας μπορεί να μην λειτουργούν σωστά.

12. Μη προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης

Έχουμε τη δυνατότητα να συλλέξουμε μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης από τους χρήστες κάθε φορά που αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα μας. Τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προσωποποιηθούν και συλλέγονται μόνο για στατιστικούς λόγους. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι:

1. Γλώσσα συστήματος.
2. Περιοχή και χώρα από την οποία επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα.
3. Πρόγραμμα περιήγησης.
4. Λειτουργικό σύστημα.
5. Πάροχο internet.
6. Ανάλυση οθόνης.

13. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας . Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εγγύηση Ποιότητας - Αποστολές Προϊόντων »
phone
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 5128033

local_shipping
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες άνω των 80€
έως 5kg

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο

credit_card
Ασφαλείς

Συναλλαγές

logo_gb_blue
Tax Free

Shopping

Copyright © 2024 electricrev.gr. All rights reserved.

Phone to electricrev.gr
Back to top
×

Search Machine
Loved(0)
Loved(0)

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ