Αγόρασε τώρα το ποδήλατο σου με online χρηματοδότηση μέσω της Τράπεζας Πειραιώς έως 7.000 ευρώ. Εξαιρούνται τα μεταχειρισμένα προϊόντα.

Εγγύηση Ποιότητας - Αποστολές Προϊόντων

Εγγύηση Ποιότητας

Η Electric Rev εγγυάται ότι o πελάτης θα λάβει ακριβώς τα προϊόντα που έχει παραγγείλει όπως ακριβώς τα έχει συμπληρώσει στην φόρμα παραγγελίας.
Σε περίπτωση ,που για οποιονδήποτε λόγο, ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος η ομάδα της Electric Rev αναλαμβάνει να επιλύσει και να αποκαταστήσει το τυχόν πρόβλημα που έχει προκληθεί.

Αποστολές Προϊόντων

1. Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.
2. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 80€ !
3. Οι αποστολές των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρείες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρείες. Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον . Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης θα χρειαστεί να παραλάβει την παραγγελία του από το υποκατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή του, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.
4. Ποδήλατα αποστέλλονται με αντικαταβολή μόνο εντός Αττικής. Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές ποδηλάτων πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρεία και αφού πρώτα έχει γίνει εξόφληση της παραγγελίας.
5. Για παραγγελίες μικρότερες των 80€, τo κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περιπτώσεις αντικαταβολής, το συνολικό κόστος θα αναγράφεται στο ανάλογο πεδίο της φόρμας της παραγγελίας του πελάτη, κατά την αποστολή της επιβεβαίωσης παραγγελίας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα σας ανακοινώνεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση των προϊόντων. Για απορίες σχετικά με την ένδειξη κόστους της αποστολή στην περιοχή σας, η Electric Rev είναι στη διάθεσή του πελάτη.
6. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του με συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών, θα πρέπει να το αναφέρει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να ενημερώσει είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά την Electric Rev.
7. Ο χρόνος παράδοσης εντός Αττικής εκτιμάται σε δύο με τρεις (2-3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας και σε έως επτά (7) εργάσιμες ημέρες προς όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
8. Σε περίπτωση αγοράς ποδηλάτου, το ποδήλατο αποστέλλεται ελεγμένο και ρυθμισμένο από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Electric Rev, έτοιμο προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση, πλήρως συσκευασμένο (σε κούτα) και σχεδόν πλήρως μονταρισμένο (ο πελάτης θα πρέπει να τοποθετήσει το τιμόνι), συνοδευόμενο με το αντίστοιχο βιβλίο service του.
9. Αποστολές προς το εξωτερικό πραγματοποιούνται μόνο έπειτα από την εξόφληση της παραγγελίας και με εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξει και θα γνωστοποιήσει στην Electric Rev ο πελάτης. Στην περίπτωση αποστολής στο εξωτερικό, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει πλήρως τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής ανέρχεται σε έως δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες.
10. Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρείας ταχυμεταφορών, η Electric Rev δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.
11. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο πελάτης δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παραδοθείσα παραγγελία θα μπορεί να επικοινωνήσει με την Electric Rev, ηλεκτρονικά στο info @ electricrev.gr ή τηλεφωνικά Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 – 17:00 στο 210-5128033
12. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, η Electric Rev έχει κάθε δικαίωμα να χρεώσει τον πελάτη πλήρως για τα έξοδα μεταφοράς.

phone
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 5128033

local_shipping
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες άνω των 80€
έως 5kg

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο

credit_card
Ασφαλείς

Συναλλαγές

logo_gb_blue
Tax Free

Shopping

Copyright © 2024 electricrev.gr. All rights reserved.

Phone to electricrev.gr
Back to top
×

Search Machine
Loved(0)
Loved(0)

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ