Αγόρασε τώρα το ποδήλατο σου με online χρηματοδότηση μέσω της Τράπεζας Πειραιώς έως 7.000 ευρώ. Εξαιρούνται τα μεταχειρισμένα προϊόντα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ήταν αρχές του 2009 όταν o ιδιοκτήτης του ομίλου HELMA Α.Ε., Τσούμας Δημήτριος, αισθανόμενος την ανάγκη και τη ροπή παγκοσμίως, σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, εισάγει στην Ελληνική Αγορά την ιδέα της ηλεκτρικής κίνησης.

Η ίδρυση της ELECTRIC REV by HELMA ήταν η υλοποίηση αυτής της ιδέας, θέλοντας να κάνει την ηλεκτρική επανάσταση, αυτό που ακριβώς σημαίνει και το λογότυπο της.

Εκτός από αισιοδοξία και όραμα, η καινούργια επιχείρηση είχε και πολύ ταλέντο και ακόμα περισσότερο όρεξη για δουλειά από το νεότερο μέλος της , Δανιήλ Τσούμα, που ανέλαβε να υλοποιήσει αυτή την πρωτοπόρα ιδέα.

Έτσι σήμερα, στην ELECTRIC REV, προωθούμε την ιδέα της ηλεκτρικής κίνησης, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα τους πιο κορυφαίους και ποιοτικούς Οίκους της Παγκόσμιας Αγοράς σε ηλεκτρικά και συμβατικά ποδήλατα όπως: HAIBIKE, WINORA, LAPIERRE, HUSQVARNA,RAYMON, RIESE & MULLER ηλεκτρικά ποδήλατα διπλής μπαταρίας, MAGURA & BOSCH. Μια ιδέα που πολύ σύντομα έγινε γνωστή στην αγορά.

Η Ηλεκτρική Επανάσταση, Electric Rev, είχε μόλις ξεκινήσει!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

• Γιατί προωθούμε την ιδέα της ηλεκτροκίνησης, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα, τους πιο δημοφιλείς και ποιοτικούς οίκους της παγκόσμιας αγοράς σε ηλεκτρικά και συμβατικά ποδήλατα, με αποκλειστική διάθεση Haibike , Winora, Lapierre, Husqvarna, Raymon , Riese & Müller ηλεκτρικά ποδήλατα διπλής μπαταρίας, και σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ όπως τα Magura , XLC, Luck.
• Γιατί στο κατάστημά μας, το εξιδεικευμένο προσωπικό μπορεί να σας συμβουλεύσει, να σας καθοδηγήσει και να καλύψει κάθε ανάγκη σας για εναλλακτικό και οικονομικό τρόπο μετακίνησης, ανταλλακτικά, αξεσουάρ καθώς και service.
• Γιατί η πρωτοπορία μας, η εμπειρία μας στον χώρο του ποδηλάτου, η αφοσίωση και η ομαδικότητα μας, η συνέπεια και τα επώνυμα προϊοντα σε συνδυασμό με τις δελεαστικές μας τιμές, όπως και το εξειδικευμένο service σε συνεργασία με τα επίσημα εργοστάσια των κορυφαίων premium ηλεκτρικών συστημάτων (Bosch,Yamaha, Shimano,TQ, FASUA) είναι μερικές από τις αξίες μας που μας κάνουν και ξεχωρίζουμε!  
• Γιατί είμαστε η πρώτη εταιρεία ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστή ακόμη περισσότερο την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και να προάγουμε την οικολογική μετακίνηση μειώνοντας τους ρύπους και την ηχορύπανση, προάγοντας ποιοτικότερο τρόπο ζωής και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: TEST RIDES »
phone
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 5128033

local_shipping
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες άνω των 80€
έως 5kg

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο

credit_card
Ασφαλείς

Συναλλαγές

logo_gb_blue
Tax Free

Shopping

Copyright © 2024 electricrev.gr. All rights reserved.

Phone to electricrev.gr
Back to top
×

Search Machine
Loved(0)
Loved(0)

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ