Αγόρασε τώρα το ποδήλατο σου με online χρηματοδότηση μέσω της Τράπεζας Πειραιώς έως 7.000 ευρώ. Εξαιρούνται τα μεταχειρισμένα προϊόντα.

Επαγγελματίες Τουρισμού

Στην ELECTRIC REV, προωθούμε την ιδέα της ηλεκτρικής κίνησης, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα τους πιο κορυφαίους και ποιοτικούς Οίκους της Παγκόσμιας Αγοράς σε ηλεκτρικά και συμβατικά ποδήλατα όπως: HAIBIKE, WINORA, HUSQVARNA, RAYMON, RIESE & MULLER . Πολλοί επαγγελματίες του τουρισμού επιλέγουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Electric Rev για να εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες τους, προσφέροντας εξαιρετικές εκδρομές και ενοικιάσεις στους επισκέπτες τους. Η εξειδίκευσή μας στο premium ηλεκτρικό ποδήλατο από το 2009, η αξιοπιστία και το πιστοποιημένο προσωπικό μας εγγυώνται τη μέγιστη λειτουργία και διάρκεια.

Με την επιδότηση από το "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3" που λήγει στις 30/4/2025, έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε τον στόλο σας με οικονομικό τρόπο, καλύπτοντας μέχρι 10 ποδήλατα για επιχειρήσεις με σχετικούς ΚΑΔ.

77.1 Ενοικίαση και εκμίσθωση αυτοκινήτων και ελαφρών μηχανοκίνητων οχημάτων
77.21.10.08, Υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων
55.1, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα
55.2, Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής
55.3, Χώροι κατασκήνωσης, εγκαταστάσεις για οχήματα αναψυχής και ρυμουλκούμενα οχήματα

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να παρέχεται μια νεα υπηρεσία υψηλής ζήτησης ή για την αναβάθμιση και την ενίσχυση των υπηρεσιών που ήδη προσφέρετε.

Η ομάδα μας θα προτείνει την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας, με προνομιακές τιμές και την εγγύηση της Electric Rev για αξεπέραστη ποιότητα και απόδοση.

Είμαστε στη διάθεση σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καταλληλότερη λύση για την περίπτωση σας με στόχο την κορυφαία εμπειρία που οι πελάτες σας αξίζουν!

phone
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 5128033

local_shipping
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες άνω των 80€
έως 5kg

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο
Δωρεάν αποστολές

Για παραγγελίες ποδηλάτων με δικό μας πρακτορείο

credit_card
Ασφαλείς

Συναλλαγές

logo_gb_blue
Tax Free

Shopping

Copyright © 2024 electricrev.gr. All rights reserved.

Phone to electricrev.gr
Back to top
×

Search Machine
Loved(0)
Loved(0)

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ